Biber - Seti ventilues 5 pjesësh

Tondach
Tondach tjegullat ventiluese vendosen në pjesën e kurorës dhe shërbejnë për ajrosjen e papafingos të pandërtuar.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!