Biber - Tjegulla 3/4

Tondach 3/4 tjegullat vendosen në pjesët anësore që të kemi një pamje optimale në vazhdimësi, të mbuloj pjesët nga llamarina dhe barazimin e gjërësisë së konstruksionit.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!