Borëmbajtës metali për Twist

Pjesë e rëndësishme e sistemit borëmbajtës Tondach. Për mbajtjen e dëborës dhe parandalimin e shkarjes së shpejtë të saj. Materiali: çelik i xinguar me veshje PVC në ngjyrë të kuqe, kafe dhe të zezë. Përmasat: lartësia e pjesës borëmbajtëse: 75 mm, gjatësia e përgjithshme: 260 mm. Kapja - sipas profilit të tjegullës.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!