Elementi ventilues për strehë me krehër

Në zonën e buzës, shërben për mbrojtje ndaj insekteve, me furça shtesë për mbrojtje ndaj zogjve. Ngjyra: e kuqe, kafe, e zezë. Materiali: PP cilësor, rezistent ndaj temperaturave të ulëta. Përmasat: lartësia - 32+60 mm furçe, gjatësia - 1 m. Me distancioner për kapëset e ullukut, puthitje perfekte pas profilit. Seksioni i ventilimit ≥ 200 cm2/m.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!