Constant Eco e natyrale

Tondach
Constant Eco është tjegull e presuar me kanale anësore të dyfishta dhe të thella. Në këtë mënyrë arrihet mbulim shumë i sigurtë dhe i fortë (kundër shiut dhe erës së madhe). Listelimi rrëshqitës e bën atë ideale gjatë riparimit të çative të mbuluara me tjegulla të dimensioneve të tjera. Kjo tjegull është më optimale për riparimin e çative të vjetra, tek të cilat nuk mund të ndryshohet gjatësia e trarëve.
  • Dimensionet: 25.5 x 40.0 cm
  • Copë për metër katror: 14.0 - 17.0cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 21,20 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 14.0 - 17.0 cm
  • Pesha për copë: 2,80 kg
  • Copë për paletë: 350 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!