Biber e zezë nero

Tondach
Biber është tjegull e tërhequr superiore pa kanale anësore. Linjat e saj të thjeshta do të marrin pamjen e mjedisit. Paleta e gjërë e engobës dhe zmalti, do të kontribuojnë që kjo tjegull të përfshihet në mënyrë ideale edhe në arkitekturën moderne. Shumë objekte që destinohen për turizëm, kanë pikërisht këtë tjegull në çati, sepse ajo është sundimtari absolut i çatisë. Mundesitë janë të gjëra, mjafton ta lini në vullnetin e imagjinatës.
  • Dimensionet: 19.0 x 40.0 cm
  • Copë për metër katror: 14.5 - 33.0cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 19 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 31.0 - 36.0 cm
  • Pesha për copë: 1,90 kg
  • Copë për paletë: 480 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!