Biberfalc plus e kuqe

Tondach
Biberfalc është tjegull retro, e tërhequr me kanale anësore. Në sipërfaqen e sipërme të tjegullës ndodhen disa vija simetrike. Nga pjesa e poshtme ka ulluqet, si dhe zgavrën në mes të tjegullës, e cila shërben për depërtim më të mirë të ajrit. Zbukurimi i larmishëm i sipërfaqes së sipërme të tjegullave, garanton qëndrueshmërinë e ngyrave dhe cilësi afatgjatë të çatisë, sipas dëshirës.
  • Dimensionet: 22.0 x 40.0 cm
  • Copë për metër katror: 17.8 - 20.0cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 22 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 25.0 - 28.0 cm
  • Pesha për copë: 2,90 kg
  • Copë për paletë: 384 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!