Constant plus e kaftë e mbyllur

Kjo tjegull përdoret për mbulimin e çative me pjerrësi. Sipërfaqja shumë interesante, i jep notë të veçantë objektit që mbulohet dhe përbën një karrem të vërtetë për syrin! Falë kanaleve të dyfishta shumë të thella, kjo tjegull mundëson izolimin më të mirë të sipërfaqes së çatisë, duke shmangur rrezikun e depërtimit të shiut të shoqëruar me erë, si dhe mbushjen me dëborë të thatë.
  • Dimensionet: 27.2 x 44.5 cm
  • Copë për metër katror: 12.0 - 15.5cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 23 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 28.0 - 36.0 cm
  • Pesha për copë: 3,10 kg
  • Copë për paletë: 280 cp
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!