Continental plus e zezë

Tjegulla e presuar Continental plus shërben për mbulimin e çative me pjerrësi. Kjo është një nga tjegullat më të preferuara si për kontraktorin, ashtu dhe për investitorin, sepse forma e saj përshtatet shumë mirë me variantet e ndryshme të objekteve. Falë kanaleve të dyfishta shumë të thella, kjo tjegull mundëson izolimin më të mirë të sipërfaqes së çatisë, duke shmangur rrezikun e depërtimit të shiut të shoqëruar me erë, si dhe mbushjen me dëborë të thatë.
  • Dimensionet: 27.2 x 44.5 cm
  • Copë për metër katror: 12.0 - 15.5cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 23 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 28.0 - 36.0 cm
  • Pesha për copë: 3,10 kg
  • Copë për paletë: 280 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!