Efekt plus e kaftë e mbyllur

Falë kanaleve të dyfishta shumë të thella, kjo tjegull mundëson izolimin më të mirë të sipërfaqes së çatisë, duke shmangur rrezikun e depërtimit të shiut të shoqëruar me erë, si dhe mbushjen me dëborë të thatë. Distanca e listelave përcaktohet nga pjerrësia e çatisë dhe listelimi rrëshqitës nga 32-36 cm e bën atë ideale për rinovimin e çatisë së mbuluar me tjegulla të dimensioneve të tjera. Vendosja në formë rrjete kuadratike ose e alternuar.
  • Dimensionet: 27.2 x 44.5 cm
  • Copë për metër katror: 12.0 - 15.5cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 28 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 28.0 - 36.0 cm
  • Pesha për copë: 3,10 kg
  • Copë për paletë: 280 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!