Jupiter e zezë

Tjegulla Jupiter është tjegull e formatit të madh dhe mbulimi me të bëhet punë e shpejtë dhe e thjeshtë. Kjo tjegull ofron mundësinë e përshtatjes së listelave. Jupiter është tjegull estetikisht e bukur, dallohet për cilësi të lartë dhe me pamjen e saj të jep ndjesi të këndshme jetësore.
  • Dimensionet: 29.2 x 48.6 cm
  • Copë për metër katror: 9.6 - 10.6cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 25 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 38.7 - 42.7 cm
  • Pesha për copë: 4,10 kg
  • Copë për paletë: 240 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!