Rumba e zezë antracit

Tondach Rumba është pjesë e familjes së modelit të tjegullës prej qeramike, të formatit XL. Gjatë vendosjes, aplikohet listelimi rrëshqitës, gjë që e bën atë një zgjidhje perfekte për rinovimin e çatisë. Pamja mesdhetare do t’ju bëjë të ndiheni si në det! Është e shkëlqyer për mbulimin e çative me pjerrësi të vogla dhe shpesh zgjidhet edhe për zona të tjera, pra jo vetëm në Mesdhe.
  • Dimensionet: 30.0 x 50.0 cm
  • Copë për metër katror: 9.3 - 10.6cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 24,40 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 39.0 - 41.5 cm
  • Pesha për copë: 4 kg
  • Copë për paletë: 240 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!