Saturn e zezë

Tjegulla e re argjilore Saturn me format të madh, mbulohet shpejt dhe thjesht, ka mundësi të listelimit rrëshqitës, prandaj me të mbulohet kulmi i çatisë shpejt dhe thjesht. Saturni është cilësor dhe ka pamje vizuale të bukur i cili ofron individualitet dhe estetikë për blerësit me kërkesa më të mëdha
  • Dimensionet: 28.9 x 48.4 cm
  • Copë për metër katror: 9.6 - 10.6cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 23 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 38.5 - 42.5 cm
  • Pesha për copë: 4,10 kg
  • Copë për paletë: 240 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!