Shindra plus antike e hirtë në të gjelbërt

Shindra plus është tjegull e tërhequr pa kanale, të cilat i heqin bukurinë e tyre klasike, thjeshtësinë dhe modestinë. Është tjegull ideale për terrenet malore, i përshtaten mjedisit natyror dhe të jep përshtypjen e një dhoge druri. Duke qenë se është produkt ekologjik, i përgjigjet mjedisit natyror, sepse nuk bie ndesh me këtë mjedis, as nga ana pamore, as nga ana cilësore dhe karakterisikat e saj.
  • Dimensionet: 19.0 x 40.0 cm
  • Copë për metër katror: 31.0 - 36.0cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 19 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 14.5 - 33.0 cm
  • Pesha për copë: 2,10 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 23°
  • Copë për paletë: 576 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!