Tango plus e kaftë e mbyllur

Tango Plus është tjegull e formatit XXL. Gjatë montimit ka mundësi për zhvendosje të listelave, që mundëson zgjidhje të shkëlqyer për sanimin e çative.
  • Dimensionet: 30.0 x 50.0 cm
  • Copë për metër katror: 9.3 - 10.6cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 37.0 - 42.5 cm
  • Pesha për copë: 3,50 kg
  • Copë për paletë: 280 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!