Twist 9 e zezë me shkëlqim

Twist 9 për investitorët dhe projektuesit hyn në një nga modelet më të adhuruara të tjegullës qeramike të formatit XL. Sipërfaqja e saj e pashme nuk do të zhgënjejë askënd! Çdo shtëpi e mbuluar me këtë tjegull, do të tërheqë vëmëndjen ë kalimtarëve. Le të bëhët shtëpia juaj ylli i vendbanimit tuaj! Përveç kësaj, kjo tjegull është me format të madh, shtrohet shpejt dhe lehtë, gjë e cila është vetëm një nga përparësitë e saj. Engoba dhe zmalti i pasur, do të kënaqin çdo njeri me shije
  • Dimensionet: 30.0 x 50.0 cm
  • Copë për metër katror: 9cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 31,10 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 37.5 - 42.5 cm
  • Pesha për copë: 3,50 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 15°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!