Twist e zezë nero

Twist është një prej tjegullave Tondach më të pëlqyera, të cilat tani mund të blihen me një Finish Deluxe!
  • Dimensionet: 30.0 x 50.0 cm
  • Copë për metër katror: 9.3 - 10.6cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 37.0 - 42.5 cm
  • Pesha për copë: 3,60 kg
  • Copë për paletë: 280 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!