Vineam e kuqe

Puthitja e fortë dhe e sigurt arrihet nëpërmjet hullive të thella horizontale dhe anësore nga të dyja cepat. Strukturën e sipërme të çatisë e ka të gjerë e të rrafshët. Ky model është shembull tipik i stilit kontinental të çative. E ka opsionin e shkarjes që është tipike për modelet Tondach dhe që e bën sidomos të përshtatshme për riparim të çative ekzistuese. Vineam mund të shkasë vertikalisht deri 7,5 cm.
  • Dimensionet: 25.5 x 43.5 cm
  • Copë për metër katror: 12.3 - 15.4cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 21,60 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 30.0 - 37.5 cm
  • Pesha për copë: 3,20 kg
  • Copë për paletë: 300 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!