Asti Colori grafit i bardhe

Këto pllaka magjepsin me një kompozim elegant të ngjyrave ekspresive dhe i japin pllakës së re Asti Colorit një notë unike. Linja e saj e drejtë me skajet e drejta nënvizojnë pamjen me shumë efekt të sipërfaqes.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Gjerësia: 5 cm
  • Lartësia: 30 cm
  • Masa: 20,70 kg
  • Masa: 135 kg/m²

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!