Bordure betoni antracit

Bordurat e parkut prej betoni janë bërë prej betoni cilësor dhe me formatet e tyre të ndryshme përdoren për bordurat e rrugëve, shëtitoreve dhe zonave të gjelbra.
  • Gjatësia: 100 cm
  • Gjerësia: 5 cm
  • Lartësia: 20 cm