Bradstone old town white

Atmosferë e këndshme dhe kënaqësi në shtëpinë tuaj. Sipërfaqja e profilizuar, jo e drejtë dhe skajet e çrregullta janë tipare të këtyre paneleve. Më të bukura se çdo pllakë tjetër guri! Në dispozicion në formë të kombinuar, 6 formate në një paletë, 1 paleta = 6,07 m2
  • Copë / rradhë: basic package*

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!