Elegant slabs bezhe e nderthurur

Pllaka me ngjyra pastel dhe sipërfaqe të lara, ideale për tarracat më të bukura, ballkone apo rrugica për këmbësorë.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Gjerësia: 3,80 cm
  • Lartësia: 60 cm
  • Masa: 15,75 kg