Magna slabs granit gri 120x80

Pllaka të mëdha, edhe më të mëdha Magna! Sipërfaqja unike e spërkatur dhe formatet moderne do të tërheqin vështrimin dhe do të shkaktojnë zili. Pllakat me format të madh bëjnë që sipërfaqet të duken edhe më të mëdha dhe më elegante, dhe për shkak të proporcionit të vogël të fugave krijohet përshtypja e një sipërfaqeje të qetë dhe tërheqëse.
  • Gjatësia: 120 cm
  • Gjerësia: 10 cm
  • Lartësia: 40 cm

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!