Pastella plakka antracit

Pllaka me ngjyra pastel dhe sipërfaqe të lara, ideale për tarracat më të bukura, ballkone apo rrugica për këmbësorë.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Gjerësia: 3,80 cm
  • Lartësia: 60 cm
  • Sasia në paleta: 60
  • Masa: 14 kg

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!