Rettango Plakka e argjendtë e ndërthurur

Peisazhet e rajonit italian të Umbrias na frymëzuan për të hartuar këtë trotuar. Vizualisht, duket se është një sipërfaqe prej graniti natyror sepse secili trotuar është i ndërthurur në mënyrë unike. Me linja dhe forma të drejta , ajo plotëson kriteret më të larta të dizajnit.
  • Dimenzije: forma e kombinuar
  • Copë / rradhë: 30x20x6 cm 9 copë,

    20x20x6 cm 8 copë,

    10x20x6 cm 5 copë
  • Lartësia: 6 cm
  • Masa: 132 kg/m²