Umbriano Plakka antracit / gri e errët 50x25 cm

Peisazhet e rajonit italian të Umbrias na frymëzuan për të hartuar këtë trotuar. Vizualisht, duket se është një sipërfaqe prej graniti natyror sepse secili trotuar është i ndërthurur në mënyrë unike. Me linja dhe forma të drejta , ajo plotëson kriteret më të larta të dizajnit.
  • Gjatësia: 50 cm
  • Gjerësia: 25 cm
  • Lartësia: 8 cm
  • Sasia në paleta: 96
  • Masa: 11,30 kg