Umbriano Plakka granit gri 75x50 cm

Peisazhet e rajonit italian të Umbrias na frymëzuan për të hartuar këtë trotuar. Vizualisht, duket se është një sipërfaqe prej graniti natyror sepse secili trotuar është i ndërthurur në mënyrë unike. Me linja dhe forma të drejta , ajo plotëson kriteret më të larta të dizajnit.
  • Gjatësia: 75 cm
  • Gjerësia: 50 cm
  • Lartësia: 8 cm
  • Sasia në paleta: 18
  • Masa: 67,60 kg