Umbriano Slabs granit gri 60x30

Liria e dizajnit nuk njeh kufij, dhe duke zgjedhur panelet Umbriano ju i jepni shtëpisë tuaj një nuancë të personalitetit tuaj. Këto panele bëjnë përshtypje me sipërfaqen e tyre unike dhe linjat e tyre të drejta.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Gjerësia: 5 cm
  • Lartësia: 30 cm

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!