Ndjesë, ky është një gabim 404 – Faqja nuk gjendet

Faqja e kërkuar nuk gjendet. Mund të jetë hequr, të ketë ndryshuar emërtim ose të jetë përkohësisht e padisponueshme. Ju lutemi zgjidhni faqen kryesore dhe lundroni nëpër rubrika. Gjithashtu mund të zgjidhni një nga faqet tona të  mëposhtme ose të na kontaktoni për informacion të mëtejshëm. Ju faleminderit!

Muri Porotherm

Blloqet e argjilës Porotherm janë një zgjidhje me efikasitet energjetik, moderne dhe miqësore me mjedisin. Muret e ndërtuara me to garantojnë një mikroklimë të qëndrueshme, të shëndetshme dhe një shtëpi të sigurt për brezat e ardhshëm.

Çatia Tondach

Tjegullat qeramike Tondach janë produkte natyrore pa kimikate të shtuara, të disponueshme në një mori dizajnesh dhe ngjyrash, dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e çative. Secila tjegull disponon aksesorët e nevojshëm  për të plotësuar çatinë.

Fasada Terca

Tulla  e fasadës Terca siguron një shtresë më shumë në muraturë e cila e mbron nga ndikimet atmosferike. Zgjidhjet e fasadës me tulla ofrojnë një liri të jashtëzakonshme krijuese në projektim. Muret me tulla fasade janë përjetësisht të bukura me një karakter dhe sharm të pazëvendësueshëm.