Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall
Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall
Woman lying on bed in front of brick-built fireplace reading a book

Botime

Porosisni këtu PA PAGESË botimin e shtypur të disa nga librave dhe revistave tona më të mira…

Revista Architectum

Si prodhues udhëheqës i tullave të qeramikës, tjegullave dhe fasadës, Wienerberger ka treguar se arkitektura me përdorim materiale ndërtimi prej qeramike mund të jetë estetikisht tërheqëse, ngazëllyese, moderne dhe inovatore.

Brick Book

Brick Book është një botim luksoz i cili përshkruan finalistët e Wienerberger Brick Award- fituesit dhe pjesëtarët e nominuar prezantohen nga shkrimtarë ndërkombëtarë të arkitekturës.

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Abonohuni në 'newsletter'

Abonohuni në 'newsletter'-in tonë dhe jini të parët të zbuloni të rejat tona më të fundit, produktet e reja, lojërat etj. 
Gjithçka që ju duhet është të vendosni emrin dhe email-in tuaj.