Single family house in Charzykowy Poland made with Frontera Terca brick
PURO-Hotel in Poland
Church Saint Jera Slovenia

Llojet e ndertesave

Ndërtesat Wienerberger ndahen në 4 tipe të ndryshme.

Shtëpi

Ëndrrat për shtëpinë tuaj fillojnë me frymëzim…

Pallate

Blloqet e qeramikës janë të përshtatshme edhe për ndërtesa  shumë-familjare.

Ndërtesa publike

Mjedisi i përbashkët është një kauzë e përbashkët.

Rezorte

Pushimi i merituar në një ndërtesë cilësore rinovon forcën.

Ръкостискане

Frymëzo vetveten. Mëso më shumë. Zgjidh!

Së bashku mund të përmbushim ëndrrat tuaja!

  • Hidhini një sy referencave tona dhe frymëzohuni!
  • Mësoni më shumë nga përfaqësuesit tanë të shitjes.
  • Ejani në zyrën tonë dhe shihni gamën tonë të pasur të produkteve!
  • Gjeni zgjidhjen më të mirë për ju!