Wienerberger d.o.o. Zagreb office
Wienerberger d.o.o. Zagreb office

Rreth Nesh

Ne jemi Wienerberger

Kompania Wienerberger është prodhuesi më i madh i tullave dhe i tullave të fasadës, udhëheqës tregtar për çatinë me tjegulla argjile në Evropë dhe i pllakave të betonit për shtrim në Evropën Qendrore dhe Lindore.

Wienerberger Building Solutions (WBS) është e pranishme në 31 shtete të Evropës, si edhe në Kinë, Indi dhe SHBA. Ajo numëron më shumë se 10.200 të punësuar dhe zotëron 227 fabrika prodhimi në 27 vende. Kompania Wienerberger është themeluar në Vjenë, në vitin 1819, ku e ka selinë edhe sot.

  • Tullat: numër 1 në botë
  • Tullat e fasadës: numër 1 në Evropë
  • Tjegullat e argjilës: numër 1 në Evropë
  • Pllakat e betonit: numër 1 në Evropë

Kush jemi?

Kompania Wienerberger AG është furnizues botëror i materialeve ndërtimore dhe zgjidhjeve infrastrukturore me seli në Vjenë.

Ne jemi prodhuesi i vetëm shumëkombësh i blloqeve të argjilës për mure, tullat fasade dhe tjegullave argjile, sistemeve të gypave të plastikës apo të qeramikës, si edhe të pllakave të argjilës dhe të betonit.

Mësoni më shumë këtu >>>

 

Misioni ynë

Qëllimi ynë është krijimi i produkteve natyrore me vlerë të gjatë.

Ne dorëzojmë materiale të qëndrueshme ndërtimi, dhe zgjidhje infrastrukture për një cilësi më të mirë jete, dhe që i përmbushim objektivat tona lidhur me kriteret mjedisore, sociale dhe financiare.

Mësoni më shumë këtu >>>

Ekologjia

Tulla Wienerberger - një produkt miqësor ndaj mjedisit

Ndërgjegjësimi për rëndësinë e ruajtjes së natyrës për mbijetesën e njerëzimit

Dhjetëvjeçarët e industrializimit intensiv dhe progresit teknologjik kanë lënë një efekt të zgjatur në shtëpinë tonë të përbashkët, planetin Tokë.

Mësoni më shumë këtu >>>

Kontakt

Kontaktoni stafin në zyrat tona qendrore ose dërgoni pyetjet tuaja duke përdorur një formular të thjeshtë online. Mezi presim të na kontaktoni

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Abonohuni në 'newsletter'

Abonohuni në 'newsletter'-in tonë dhe jini të parët të zbuloni të rejat tona më të fundit, produktet e reja, lojërat etj. 
Gjithçka që ju duhet është të vendosni emrin dhe email-in tuaj.

Te reja dhe evente

Te reja dhe evente