Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall

Ekologjia

Tulla Wienerberger - një produkt miqësor ndaj mjedisit

  • Ndërgjegjësimi për rëndësinë e ruajtjes së natyrës për mbijetesën e njerëzimit

Dhjetëvjeçarët e industrializimit intensiv dhe progresit teknologjik kanë lënë një efekt të zgjatur në shtëpinë tonë të përbashkët, planetin Tokë.

Ndotja e mjedisit vërehet kudo. Ujë të pijshëm ka gjithnjë e më pak. Ndryshimet mjedisore janë më dramatike.

Megjithatë ndërgjegjësimi për rëndësinë e ruajtjes së natyrës për mbijetesën e njerëzimit, po i përshkon gradualisht të gjitha strukturat e qytetërimit bashkëkohor.

  • Ndërgjegjësimi mjedisor Wienerberger dhe produktet organike

Në kompaninë Wienerberger, përpiqemi gjithashtu që ta ndihmojmë ruajtjen e natyrës. Prodhimet tona janë bërë nga materiale krejtësisht natyrore: argjilë, rërë dhe tallash, pa ndonjë aditiv artificial.

Në procesin e prodhimit, ne përdorim gazin si një burim energjie i pranueshëm  për mjedisin. Me përmirësimin e vazhdueshëm të procesit të prodhimit që e ul konsumin e energjisë, ne i ndihmojmë kështu zvogëlimit të ngrohjes globale.

Në fund, pas përfundimit të kohëzgjatjes së produkteve tona, ato mund të riciklohen pa efekte të dëmshme anësore.

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Abonohuni në 'newsletter'

Abonohuni në 'newsletter'-in tonë dhe jini të parët të zbuloni të rejat tona më të fundit, produktet e reja, lojërat etj. 
Gjithçka që ju duhet është të vendosni emrin dhe email-in tuaj.