Llogaritësi i çatisë Tondach me katër pjerrësi

Ju lutemi plotësoni informacionin në fushat e kërkuara dhe zbuloni produktet dhe sasinë e nevojshme për të ndërtuar çatinë tuaj me katër pjerrësi.