Project manager talking to foreman

Zgjidhje teknike

Wienerberger është një nga prodhuesit më të mëdhenj të blloqeve qeramike (tullave), tjegullave qeramike, tullave të fasadës dhe sistemeve të oxhaqeve. Me gamën e pasur të produkteve, vendos standarde të reja në risi, cilësi dhe estetikë.

Muri Porotherm

Blloqet e argjilës Porotherm janë një zgjidhje me efikasitet energjetik, moderne dhe miqësore me mjedisin. Muret e ndërtuara me to garantojnë një mikroklimë të qëndrueshme, të shëndetshme dhe një shtëpi të sigurt për brezat e ardhshëm.

Çatia Tondach

Tjegullat qeramike Tondach janë produkte natyrore pa kimikate të shtuara, të disponueshme në një mori dizajnesh dhe ngjyrash, dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e çative. Secila tjegull disponon aksesorët e nevojshëm  për të plotësuar çatinë.

Fasada Terca

Tulla  e fasadës Terca siguron një shtresë më shumë në muraturë e cila e mbron nga ndikimet atmosferike. Zgjidhjet e fasadës me tulla ofrojnë një liri të jashtëzakonshme krijuese në projektim. Muret me tulla fasade janë përjetësisht të bukura me një karakter dhe sharm të pazëvendësueshëm.

Zgjidhjet e kopshtit

Marka Semmelrock ofron një gamë të gjerë të trotuareve, pllakave, shkallëve dhe skajeve, gardheve dhe aksesorëve. Mësoni më shumë rreth zgjidhjeve të ndryshme të produkteve dhe koncepteve të dizajnit të kopshtit këtu. Frymëzoni për vendet komode në tarracë ose në kopsht.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne