twiston 9 hero

Cilësi e tjegullave që zgjat për dekada të tëra!

Tjegullat Tondach Twiston 9 iu përgjigjet gjithçkaje që është përcaktuar nga tradita në ndërtim, por një qasje moderne ndaj prodhimit dhe dizajnit përfundimtar e bënë tjegullën tonë zgjedhjen numër 1! 

tondach twiston 9

Twiston 9!

Ajo që e bën karakteristike arkitekturën tonë tradicionale janë çatitë e bëra me materiale natyrore. Ndër modelet e tjegullave Tondach që tërheqin syrin e secilit janë ato Twiston 9 me formën e valëzuar. Valët e buta i japin ngrohtësi dhe gjallëri shtëpisë, e cila është në harmoni me mjedisin natyror.

Tjegullat Tondach Twiston 9 iu përgjigjet gjithçkaje që është përcaktuar nga tradita në ndërtim, por një qasje moderne ndaj prodhimit dhe dizajnit përfundimtar e bënë tjegullën tonë zgjedhjen numër 1! Dhe pse tjegulla Twiston 9 është kaq popullore, do t'ju tregojmë në pjesën tjetër të tekstit. Para së gjithash, disa faktorë kryesorë luajnë një rol të rëndësishëm në zgjedhje:

1. Tjegullat dhe çatia cilësore që zgjasin për dekada të tëra

 2. Një formë e modernizuar që ka ruajtur elementet tradicionale

3. Ngjyrë që nuk zbehet as në rrezet më të forta të diellit

4. Montim i shpejtë dhe i lehtë i tjegullave që qëndrojnë të qëndrueshme në çati

5. Garanci 33 vite.

 

 

 

 

Cilësi e tjegullave që zgjatë për dekada të tëra!

Nuk është rastësi që materialet e ndërtimit prej argjile janë ende në përdorim sot. Në temperatura të larta, argjila në fazën përfundimtare fiton rezistencën e saj karakteristike ndaj ngricave dhe rezistencën ndaj zjarrit, gjë që i jep asaj një jetëgjatësi. Materiali ka mbetur i njëjtë, por me avancimin e teknologjisë, tjegullat tona janë sjellë në perfeksion. Tjegulla Tondach Twiston 9 përmban gjithçka që duhet të përmbajë materiali më i mirë i çatisë. Cilësi e pakompromis, rezistencë e lartë ndaj faktorëve të jashtëm, si dhe izolim i mirë është ajo që ofrojnë zgjidhjet e sistemit Tondach për çatinë e shtëpisë tuaj.

 

Një formë e modernizuar që ka ruajtur elemente të tradicionales!

Të gjithë e dimë se kthesat e valëzuara të ulluqeve janë ato që i japin çatisë hijeshinë e saj të veçantë. E megjithatë edhe kjo formë mori alternativat e saj me kalimin e kohës. Arkitektura moderne sot i jep përparësi tjegullave që janë funksionale dhe estetike të bukura. Tjegulla Twiston 9 është një pllakë me format të madh me valëzime të lehta në sipërfaqen e saj që i japin një pamje të veçantë çatisë dhe të gjithë ndërtesës. Ajo që e bën atë një zgjedhje kaq popullore është pikërisht ajo: një format i madh, instalim më të shpejtë dhe më të qëndrueshëm, por edhe një pamje që ndërthur modernen dhe tradicionalen.

 

Një ngjyrë që nuk zbehet as në rrezet më të forta të diellit

Për ne në Wienerberger, është e një rëndësie të veçantë që çdo aspekt i materialeve tona të jetë afatgjatë dhe me cilësi të lartë. Kjo është arsyeja pse ngjyra e pllakës merret natyrshëm dhe e dizajnuar për të qëndruar aq gjatë sa vetë tjegulla. Procesi i mbylljes prodhon një ngjyrë të përhershme që nuk është e dëmshme për shëndetin. Kjo është arsyeja pse tjegulla Twiston 9, ashtu si produktet tona të tjera, ka një qëndrueshmëri maksimale të ngjyrës që i reziston rrezeve të diellit të verës. Në ofertën tonë do të gjeni tjegulla për shijen e të gjithëve. Një gamë e madhe ngjyrash bën të mundur që të gjithë të gjejnë një model dhe ngjyrë që i përshtatet llojeve të ndryshme të shtëpive. Nëse zgjedhja juaj është tjegulla në tone të ngrohta, ose një çati moderne me nuanca të errëta.

 

 

 

 

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

 

 

Instalim i shpejtë dhe i lehtë i tjegullave për një çati të qëndrueshme.

A e dini se tjegullat Twiston 9 kanë nevojë vetëm për 9 copë për m2? Është kjo veçori që e bën atë praktik për instalim të shpejtë dhe të lehtë. Me modelet moderne me format të madh, ju jo vetëm që kurseni para sepse ka më pak tjegulla për metër, por edhe kohë - sepse instalimi është i shpejtë dhe i lehtë. Gjithashtu, tjegulla Tondach Twiston 9 ka palosje të dyfishta me thellësi të madhe, të cilat mundësojnë izolim edhe më të mirë të sipërfaqes së çatisë. Në këtë mënyrë u eliminua rreziku i depërtimit të shiut të shoqëruar me erë.

 

Garanci për 33 vite!

Ne besojmë në cilësinë tonë! Dhe kjo është arsyeja pse ne jemi këtu për ju dhe për ndërtimin e shtëpisë tuaj. Si pjesë e sigurisë shtesë, ju merrni edhe një garanci me shkrim 33 vjeçare! Lëreni çatinë mbi kokën tuaj t'ju mbrojë dhe ne do të sigurohemi që ajo të jetë e qëndrueshme dhe funksionale.

 

Na dërgoni një kërkesë për një ofertë dhe ekipi ynë i shitjeve do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur! Ju mund të përdorni formularin KËTU.

 

 

Zbuloni frymëzimin tuaj

Po mendoni të ndërtoni shtëpinë tuaj? Këtu mund të gjeni frymëzim nëpërmjet  projekteve të ndryshme të kryera në Europë.