prodori hero
prodori hero 2

Lëreni çatinë tuaj të marrë frymë lirshëm

Prej vitesh ka pasur spekulime për rëndësinë dhe cilësinë e depërtimeve në çati. Në treg mund të gjeni produkte të ndryshme për këtë qëllim, por gjatë  përzgjedhjes  duhet të keni parasysh dhe të mendoni për qëndrueshmërinë dhe funksionalitetin afatgjatë të çatisë suaj. Sistemi Tondach ju mundëson çati të sigurt, të qëndrueshme si dhe vizualisht të harmonizuar! Përveç kësaj, ky është sistemi i vetëm i depërtimit në çati për të cilin ju fitoni garancion 33 vjeçar me shkrim, ashtu si për tjegullat Tondach me cilësi të lartë.

Investim i qëlluar për të ardhmën

investicija

 

 

Investimi në ndërtim ose rinovim të çatisë duhet të jetë një investim afatgjatë për sigurinë e familjarëve tuaj. Megjithatë, në detin e produkteve të ndryshme zëvendësuese shpesh hasim në situata ku njerëzit, duke u përpjekur që të "kursejnë", zgjedhin produkte që nuk lejojnë që çatia juaj të zgjasë për dekada - depërtime të bëra nga llamarina ose plastika.Depërtuesit Tondach nga qeramika janë padyshim zgjedhja ideale për çatinë tuaj sepse elementi qeramik mbron pjesët e brendshme nga ndikimet e motit. Kështu, sistemi i plotë zgjatë më shumë dhe siguron qëndrueshmërinë e strukturës së çatisë! Në tekstin që gjendet para jush do ta shihni rëndësinë e një zgjedhjeje të mirë.

 

Depërtuesit nga qeramika për çati i kontribuojnë funksionalitetit të çatisë

Blurry roofer presenting his crisp thumb

Sistemet për çati Tondach janë projektuar në mënyrë që çdo element, pëfshirë edhe depërtimin në çati, të ketë rëndësinë e tij dhe të kontribuojë maksimalisht që çatia juaj të zgjatë sa më gjatë. Ndikimi i një elementi individual është i një rëndësie vendimtare për funksionimin e plotë të çatisë.Shiriti i ventilimit dhe realizimi i duhur i depërtimeve në çati kontribuojnë në ruajtjen e nënstrukturës së çatisë gjatë viteve në vijim dhe që vetë struktura prej drurit të përballojë të gjitha kushtet e motit (të pavolitshme). Nëse neglizhojmë rëndëisnë e këtyre elementeve të sistemit, shumë lehtë mund të vijë deri tek grumbullimi i avujve dhe përkeqësimi i strukturës së drurit. Imagjinoni se sa e rrezikshme mund të jetë kjo për stabilitetin e tërë çatisë?! A dëshironi të rrezikoni shëndetin dhe jetën e më të dashurve tuaj? Jemi të sigurt se përgjigja është JO! Pra lëreni çatinë tuaj të "frymojë lirshëm"!  Përveç avantazheve funksionale, pamja e çatisë tuaj nga jashtë do të jetë e harmonizuar plotësisht sepse këta depërtues janë bërë nga argjila (që është një material natyral) në të njëjtën nuancë dhe formë si tjegullat që keni zgjedhur për çatinë tuaj! Këtë estetikë të patejkalueshme mund t'ju ofrojë vetëm depërtuesi nga qeramika për çati i prodhuar për këtë qëllim.Jetëgjatësia ju siguron se kjo zgjidhje është shumë më e volitshme në krahasim me numrin minimal të viteve të funksionimit (që sigurohet nga një garancion me shkrim prej 33 vjetësh), ndërsa çfarëdo zgjidhje tjetër (llamarinë ose plastikë) është krejtësisht e pakrahasueshme.