Cookies

Kjo faqe interneti përdor skedarë. Ne i përdorim cookie-t për të personalizuar përmbajtjen dhe reklamat, për të siguruar karakteristika të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Ne gjithashtu ndajmë informacion në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë me mediat sociale, reklamat dhe partnerët tanë analitik që mund të kombinojnë atë me informacion tjertër që ju keni dhënë atyre, ose atë që e kanë mbledhur nga përdorimi juaj prej shërbimeve të tyre. Duke vazhduar të përdorësh uebsitin tonë, ti jep miratimin për skedat tona cookie.

Skedarët janë dokumente të vogla teksti të cilët mund të shfrytëzohen nga faqet për të bërë më efikase eksperiencën e përdoruesëve. Ligji i shteteve thotë se ne mund të ruajmë skedarët në pajisjen tuaj, nëse ata janë të domosdoshme për funksionimin e kësaj faqe të internetit. Për të gjitha llojet e tjera të skedarëve ne kemi nevojë për lejen tuaj. Kjo faqe interneti përdor lloje të ndryshme të skedarëve. Disa skedarë janë të vendosur nga shërbimet e palës së tretë që shfaqen në faqet tona.

Mund të ndryshosh apo tërheqësh në çdo kohë miratimin nga "Deklarata për skedat 'cookie'" në uebsitin tonë.

Mëso më tepër se kush jemi, si mund të vihesh në kontakt me ne dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Rregulloren e Privatësisë.

Pëlqimi juaj miratohet në domeinët e mëposhtëm: wienerberger.al

Shteti juaj e tanishme: Lejo skedarët (Të domosdoshme, Preferencat, Statistika, Marketing). 

Ndrysho miratimin tuaj  |  Tërhiqe miratimin