Produkte

Muri Porotherm

Blloqet e argjilës Porotherm janë një zgjidhje me efikasitet energjetik, moderne dhe miqësore me mjedisin. Muret e ndërtuara me to garantojnë një mikroklimë të qëndrueshme, të shëndetshme dhe një shtëpi të sigurt për brezat e ardhshëm.

Çatia Tondach

Tjegullat qeramike Tondach janë produkte natyrore pa kimikate të shtuara, të disponueshme në një mori dizajnesh dhe ngjyrash, dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e çative. Secila tjegull disponon aksesorët e nevojshëm  për të plotësuar çatinë.

Çatia Tondach

Me dritaret e çatisë Tondach hapësira e nënçatisë tuaj do t`ju kënaqë me ajër të freskët, dritë të natyrshme dhe mikroklimë të shëndetshme në ambient. Me zgjidhjen e sistemit të çatisë Tondach ju ndërtoni shpejtë dhe lehtë një çati perfekte dhe kjo garanton vlerën e qëndrueshme dhe sigurinë e godinës. 

Fasada Terca

Tulla  e fasadës Terca siguron një shtresë më shumë në muraturë e cila e mbron nga ndikimet atmosferike. Zgjidhjet e fasadës me tulla ofrojnë një liri të jashtëzakonshme krijuese në projektim. Muret me tulla fasade janë përjetësisht të bukura me një karakter dhe sharm të pazëvendësueshëm.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!