Wienerberger moderna arhitektura
House Celovška Slovenia

Referenca

A jeni kureshtarë se çfarë mund të arrini me materialet tona prej argjile? Apo thjesht po kërkoni të frymëzoheni?

Ndërtesat Wienerberger ndahen në 4 tipe të ndryshme:

Shtëpi

Ëndrrat për shtëpinë tuaj fillojnë me frymëzim…

Pallate

Blloqet e qeramikës janë të përshtatshme edhe për ndërtesa  shumë-familjare.

Ndërtesa publike

Mjedisi i përbashkët është një kauzë e përbashkët.

Rezorte

Pushimi i merituar në një ndërtesë cilësore rinovon forcën.

Mund t'i shqyrtoni ato duke përzgjedhur stilin tuaj të preferuar arkitektonik:

Dizajn

Ndërtesa me stil arkitektonik modern

Mesdhetare

Ndërtesa që sjellin ndërmend Mesdheun

Klasike

Stili klasik vazhdon të jetë i preferuari i shumë njerëzve

Historike

Le të kthehemi pas…

Wienerberger Brick Award

Disa nga ndërtesat më lart ishin pjesëmarrëse në Wienerberger Brick Award.
Kjo është një garë ndërkombëtare arkitektonike rreth shtëpive dhe objekteve të ndërtuara me materiale argjile. 

Ръкостискане

Frymëzo vetveten. Mëso më shumë. Zgjidh!

Së bashku mund të përmbushim ëndrrat tuaja!

  • Hidhini një sy referencave tona dhe frymëzohuni!
  • Mësoni më shumë nga përfaqësuesit tanë të shitjes.
  • Ejani në zyrën tonë dhe shihni gamën tonë të pasur të produkteve!
  • Gjeni zgjidhjen më të mirë për ju!