Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall

Mirë se vini në faqen tonë të re

Gjatë 200 vjetëve të ekzistencës tonë, ne kemi synuar gjithmonë të bëjmë modernizime dhe të fusim inovacione në gjithë aktivitetin që kemi... Të tillë e kemi bërë dhe faqen tonë të re në internet!

Faqja zyrtare e Wienerberger u jep informacione klientëve përfundimtarë, distributorëve, arkitektëve, inxhinierëve, studentëve, mediave të ndërtimit, specialistëve dhe të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë më shumë për ne, për produktet dhe zgjidhjet që ofrojmë.

Gjeni gjithçka ju intereson

A e dini si?

Shpejtë dhe lehtë. Faqja jonë është e projektuar në mënyrë të tillë që ju mundëson të gjeni lehtësisht përmbajtjen që kërkoni.

Në seksionin “Zgjidhje” kemi përgatitur blog-artikuj interesantë e gjithashtu informacionin e plotë rreth zgjidhjeve tona teknike, sistemeve, doracakëve dhe instruksioneve për ndërtimin. 

Më shumë >>

Frymëzohuni

Prej materialeve të Wienerberger

Klasike apo jostandarde, godinat me produktet tona janë të shumëllojshme. Shikoni në seksionin “Frymëzime” llojet dhe stilet e ndryshme ose porositni për vete librat dhe revistat tona ...

Më shumë >>

Përfitoni prej shërbimeve tona

Në seksionin "E dobishme"

Të gjitha shërbimet dhe instrumente tona online në një vend! Gjithashtu, aty mund të gjeni kontaktet e përfaqësuesve tanë tregtarë dhe ekspertëve tanë teknikë, si dhe hartën me adresat e distributorëve tanë.

Po kërkoni katalogë, broshura dhe lista çmimesh? Mund t`i shkarkoni te nënseksioni "Downloads." 

Më shumë >>

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne