Productfinder, Vertriebsapp
BIM Lifestyle Photograph

Sherbime

Kemi zhvilluar një mori mjetesh dhe shërbimesh online për të mundësuar ndihmën më të mirë ndaj klientëve, ndërtuesve dhe partnerëve tanë në biznes. Ekipi ynë i ekspertëve me përvojë teknike është në dispozicion për pyetje, këshilla dhe trajnim për të gjitha sistemet e ndërtimit Wienerberger. 

Përllogaritësit online Tondach

Mjete online dhe dokumenta të shkarkueshme

Shërbime

Construction worker with tablet computer

Abonohuni në 'newsletter'

Abonohuni në 'newsletter'-in tonë dhe jini të parët të zbuloni të rejat tona më të fundit, produktet e reja, lojërat etj. 
Gjithçka që ju duhet është të vendosni emrin dhe email-in tuaj.