Porotherm zidni i stropni sistemi
Male and female Architect with technical drawing on construction site

Udhëzime

Иновациите се проявяват в най-разнообразни форми, включително в производството на керамични строителни материали. Винербергер разработва устойчиви и иновативни концепции чрез продуктовата гама на Porotherm, Tondach и Terca.

Zgjidhje teknike

Wienerberger është një nga prodhuesit më të mëdhenj të blloqeve qeramike (tullave), tjegullave qeramike, tullave të fasadës dhe sistemeve të oxhaqeve. Me gamën e pasur të produkteve, vendos standarde të reja në risi, cilësi dhe estetikë.

Shtëpia e4

Koncepti i Shtëpisë Qeramike e4 ndërthur shtyllat e zhvillimit të qëndrueshëm: energjia, ekonomia, mjedisi, emocioni.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne