tondach twiston 9 roof tile

Twiston 9 një zgjedhje e sigurt dhe moderne për çatinë tuaj!

 
Ka zgjedhje të ndryshme në jetë. Disa janë më shumë e disa më pak të sakta, por kur shikojmë investimet afatgjata, siç është një zgjedhje për shtëpinë që po ndërtoni, ne duam që ajo zgjedhje të jetë sa më e sakta që është e mundshëm dhe që ai të jetë një investim në të ardhmen. 

tondach twiston 9 roof tile

Kur zgjidhni tjegullat për çati, është e nevojshme të shikoni shumë aspekte. Para së gjithash, është i nevojshëm funksionaliteti dhe qëndrueshmëria.

Historia e gjatë dhe tradita e ndërtimit ka aspiruar që vendin ku jetojmë ta bëjë të ngrohtë, komod, në mënyrë për tu relaksuar maksimalisht. Ndër modelet e tjegullave Tondach ajo që tërheqë syrin më së shumti është Twiston 9 me formën e valëzuar. Valët e buta shfaqin ngrohtësinë dhe gjallërinë në harmoni me mjedisin natyror.

 

 

Tjegulla Twiston 9 është një formë e modernizuar që ka ruajtur elemente të tradicionales. Arkitektura moderne sot i jep përparësi tjegullave të çatisë, të cilat janë funksionale dhe estetikisht të bukura. Twiston 9 është një tjegull me format të madh dhe me valëzime të lehta në sipërfaqe, që i japin një pamje të veçantë të gjithë çatisë dhe ndërtesës . Ajo që e bën atë një zgjedhje kaq perfekte është pikërisht Twiston 9 një zgjedhje e sigurt dhe moderne për çatinë tuaj!

AL_MKT_PHO_TON_TWISTON_Campaign_4

Cilësia e tjegullave Twiston 9 zgjat për dekada tëra!

Nuk është rastësi që materialet e ndërtimit prej argjile janë ende në përdorim sot. Në temperatura të larta, argjila në fazën finale fiton rezistencën e saj karakteristike të ngricave dhe rezistencën ndaj zjarrit, gjë që i jep asaj një jetë të gjatë shërbimi. Materiali mbeti i njëjtë, por me përparimin e teknologjisë, tjegulla jonë u soll në përsosmëri. Tjegulla Tondach Twiston 9 përmban gjithçka që materiali më i mirë i mbulimit të çatisë duhet të përmbajë. Cilësi e lartë, rezistencë e lartë ndaj faktorëve të jashtëm, si dhe izolim i mirë është ajo që ofrojnë zgjidhjet e sistemit Tondach për çatinë.
 

Twiston 9

Cilësia e mirënjohur Tondach

Dizajn modern i formatit të madh

 

I disponueshëm në ngjyrat më të kërkuara

 

Zgjidhje e plotë për një çati të sigurt

 

Garanci 33 vjeçare

 

Dhe për çatitë me pjerrësi të ulët

 

Një ngjyrë që nuk zbehet edhe në rrezet më të forta të diellit!

Për ne është e një rëndësi e veçantë që çdo aspekt i materialeve tona të jetë jetëgjatë dhe me cilësi të lartë. Ja pse ngjyra e tjegullave përftohet natyrshëm dhe është projektuar për të zgjatur aq gjatë sa vetë tjegulla. Procesi i engobimit prodhon një ngjyrë të vazhdueshme që nuk është e dëmshme për shëndetin. Kjo është arsyeja pse tjegulla Twiston 9, si dhe produktet e tjera tona, ka jetëgjatësinë maksimale të ngjyrës që i reziston rrezeve të diellit të verës. Në ofertën tonë do të gjeni tjegulla për çdo shije. Një paletë e madhe ngjyrash i bën të gjithë të gjejnë një model dhe ngjyrë që i përshtatet llojeve të ndryshme të shtëpive. Pavarësisht nëse zgjedhja juaj është tjegulla me tone të ngrohta tokësore, apo një çati moderne me nuanca të errëta.

 

Garanci për 33 vjet!

Ne besojmë në cilësinë tonë. Dhe kjo është arsyeja pse ne jemi këtu për ju dhe për të ndërtuar shtëpinë tuaj. Si pjesë e sigurisë shtesë, ju gjithashtu merrni një garanci 33-vjeçare me shkrim! Lëreni çatinë mbi kokë t'ju mbajë të sigurt, dhe ne do të sigurohemi që ajo të jetë jetëgjatë dhe funksionale.

Twiston 9

Tjegulla Tondach Twiston 9 është moderne, e sigurt, e qëndrueshme dhe ideale për çdo çati. Njihuni me të:

Kuća u Sremskim Mihaljevcima Inspira slika 4

Bëjeni llogaritjen e materialeve të nevojshme falas!     

Në web faqën tonë mund të bëni një llogaritje të materialeve të nevojshme për çati përmes përllogaritësit tonë falas.

Prikaz strešine Planotona 10

Na dërgoni kërkesën tuaj për ofertë!

Nëse dëshironi të keni tjegulla Tondach në çatinë tuaj të re ose të rinovuar, na tregoni dhe ne mund t'ju ndihmojmë! Ekipi ynë i shitjeve do t'ju kontaktojë shumë shpejt.

Keni nevojë për përllogaritje të materialeve?

Na kontaktoni për specifikime, këshilla rreth instalimit dhe përzgjedhjen e produkteve krejtësisht falas!

Nëse keni nevojë për ndihmë gjatë zgjedhjes së tjegullave dhe elementeve shtesë për çatinë, ose nëse keni nevojë për këshilla për instalimin ose llogaritjen e materialeve për çati, mos ngurroni të na kontaktoni për ndihmë.

 

Çatia që zgjat për dekada-Zgjidhjet e sistemit Tondach

Një çati e mirë nuk duhet të bëjë kompromis kur bëhet fjalë për cilësinë. Zgjedhja e saj kërkon po aq kohë dhe vëmendje sa edhe muret e objektit.

Me tjegulla nga argjila të cilësisë së lartë nga oferta e Wienerberger, ne mund të plotësojmë të gjitha dëshirat dhe nevojat tuaja. Me të gjitha sfidat klimatike dhe mjedisore me të cilat përballemi në shekullin e 21-të, ne kemi nevojë për një çati që plotëson këto kërkesa moderne dhe në të njëjtën kohë është me cilësi të lartë, jetëgjatë dhe efikase në energji.