Picture of the Brick Book 2018

Brick Book

Brick Book është një botim luksoz i cili përshkruan finalistët e Wienerberger Brick Award- fituesit dhe pjesëtarët e nominuar prezantohen nga shkrimtarë ndërkombëtarë të arkitekturës.

Të dhënat tuaja do të trajtohen si konfidenciale. Pëlqimi juaj mund të tërhiqet në çdo kohë duke klikuar në link-un e anulimit në Newsletter ose duke dërguar një kërkesë në office.al@wienerberger.com. Ligjshmëria e përpunimit të të dhënave tuaja para anulimit do të mbetet e pacënuar. Për të gjitha detajet në lidhje me arkivimin, përpunimin dhe fshirjen e të dhënave si dhe të drejtat tuaja në lidhje me përdorimin e informacionit tuaj personal, ju lutem kërkoni Politikën tonë të privatësisë.