Moderna gradnja od opeke
Residents of the Duurzame Wijk - children are reading

Revista Architectum

Si prodhues udhëheqës i tullave të qeramikës, tjegullave dhe fasadës, Wienerberger ka treguar se arkitektura me përdorim materiale ndërtimi prej qeramike mund të jetë estetikisht tërheqëse, ngazëllyese, moderne dhe inovatore.

Me revistën Architectum, Wienerberger promovon objektet më të mira referuese. Revista është ideuar për arktitektët, dizajnerët dhe këdo të interesuar për arkitekturën.

Porosisni botimin më të fundit të revistës Architectum këtu:

Të dhënat tuaja do të trajtohen si konfidenciale. Pëlqimi juaj mund të tërhiqet në çdo kohë duke klikuar në link-un e anulimit në Newsletter ose duke dërguar një kërkesë në office.al@wienerberger.com. Ligjshmëria e përpunimit të të dhënave tuaja para anulimit do të mbetet e pacënuar. Për të gjitha detajet në lidhje me arkivimin, përpunimin dhe fshirjen e të dhënave si dhe të drejtat tuaja në lidhje me përdorimin e informacionit tuaj personal, ju lutem kërkoni Politikën tonë të privatësisë.