wienerberger brick award 2020
© Uwe Strasser

Brick Award 20: Fituesit

Vjenë, 23 shtator 2020

Fituesi i Çmimit të Madh dhe Fituesi i Kategorisë "Ndarja e hapësirave publike": Universiteti i Silesias, Fakulteti i Radio-Televizionit

Vendndodhja:        Katowice, Poloni

Arkitekt:                 BAAS Arquitectura, Barcelonë/Spainjë bashkë me Grupa 5 architekci, Varshavë/Poloni dhe Małeccy biuro projektowe, Katowice/Poloni

Copyrights:            Adrià Goula

Fituesi i kategorisë "Të jetojmë së bashku": Shtëpi fshati, prototip

Vendndodja:        Kigali, Ruandë

Arkitekt:               Rafi Segal, Stafi i Workshopit MIT Ruandë/US, Autoriteti i Strehimit i Ruandës/Ruandë

Copyrights:          Rafi Segal, Monica Hutton, Andrew Brose

Fituesi i kategorisë “Ndjehem në shtëpinë time”: Iturbide Studio

Vendndodhja:        Mexico City, Meksikë

Arkitekt:                  Taller Mauricio Rocha + Gabriela Carrillo, Mexico City/Meksikë

Copyrights:             Rafael Gamo

Fituesi i Çmimit Special “Ndjehem në shtëpinë time”: Can Jaime I n´Isabelle

Vendndodja:        Palma, Spanjë

Arkitekt:               TEd'A arquitectes, Palma/Spanjë

Copyrights:          TEd’A arquitectes

Fituesi i kategorisë “Duke punuar së bashku”: Arkivi i qytetit Delft

Vendndodja:        Delft, Vendet e Ulëta

Arkitekt:               Office Winhov, Amsterdam/ Vendet e Ulëta & Gottlieb Paludan Architects, Kopenhagë/Danimarkë

Copyrights:          Stefan Müller

Fituesi i kategorisë “Ndërtimi jashtë kutisë”: Biblioteka e Maya Somaiya

Vendndodja:        Kopargaon, Indi

Arkitekt:               Sameep Padora & Associates, Maharashtra/Indi

Copyrights:          Edmund Sumner

Më shumë fotografi mund të gjeni e të shkarkoni në www.brickaward.com

Ju lutemi, na ndiqni në

 

 

Wienerberger Group

Grupi Wienerberger është një ofrues kryesor ndërkombëtar i zgjidhjeve inteligjente për ndërtesën në tërësi dhe për infastrukturën. Wienerberger është prodhuesi më i madh në botë i tullave (Porotherm, Terca) dhe lider në tregun e tjegullave qeramike (Koramic, Tondach) në Europë, si dhe i gurëve prej betoni (Semmelrock) në Europën Qëndrore dhe Lindore. Në sistemet e tubave (tuba qeramike Steinzeug-Keramo dhe tuba plastike Pipelife) kompania është ndër furnizuesit kryesorë në Europë. Me 201 qendrat e veta të prodhimit, Grupi Wienerberger ka gjeneruar  të ardhura prej 3.5 miliardë Euro dhe EBITDA LFL prej 587 milionë Euro në vitin 2019.

Për pyetje, ju lutemi, kontaktoni:

Claudia Hajdinyak, Shefe e Komunikimeve Korporative të Wienerberger AG

t +43 664 828 31 83 | claudia.hajdinyak@wienerberger.com