ARTE Rrugë e kalldrëmtë me segmente

Rruga e kalldrëmtë me segmente ARTE 8 ka trajtë të optimizuar dhe trashësi më të vogël dhe është një zgjidhje e shkëlqyer për zona që nuk i nënshtrohen ngarkesave të mëdha, si shtegu i kalimit për tek shtëpia, zonat e parkimit, oborre dhe rrugina.

Vizion tradite i kalldrëmit me gurë graniti, kombinuar me teknologji inovative

Është një propozim i veçantë, që ka hijeshinë e kalldrëmit të traditës, por i shtruar me gurë betoni. Falë formës specifike, trashësisë 8 cm dhe sistemit Einstein®, kalldrëmi me segmente është jashtëzakonisht i përshtatshëm edhe për zona me trafik të ngarkuar makinash e kamionësh.

Karakteristikat

  • Zgjidhje ekonomikisht e leverdishme, sepse gurët e kalldrëmit shtrohen shpejtë dhe lehtë;
  • Destinuar për forma harkore dhe në trajtë vale
  • Mundësi të llojllojshme ngjyrash;
  • Cilësi e provuar sipas kërkesave të EN: BDS;
  • Jashtëzakonisht rezistent ndaj ngarkimeve të makinave dhe kamionëve