Comfort veshje per dritare per kulm 55x78 cm

Comfort veshje per dritare per kulm 55x78 cm

Dimensionet
Dimensionet
970 x 400 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
3,2 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!