Roleta e brendshme – bezhe per dritare per kulm 78x140 cm

Roleta e brendshme – bezhe per dritare per kulm 78x140 cm

Dimensionet
Dimensionet
780 x 1400 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
1,5 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!